Україна

У Львівській області, у Дніпрі та у Харкові чули вибухи


У Львівській області, у Дніпрі та у Харкові чули вибухи

Увечері четверга російські війська запустили ударні безпілотники з півдня. Після опівночі ворожі дрони долетіли до Львівської області.

У Львівській області чули вибухи. Голова Львівської ОВА Максим Козицький у п’ятницю, 6 вересня, у Telegram пояснив, що це працювала протиповітряна оборона.

“На Львівщині працює ППО. Зокрема і мобільні вогневі групи. Подбайте про те, щоб бути у безпечному місці, і залишайтесь там до відбою!”, – заявив він. 

Перед цим голова ОВА заявляв про загрозу ударних безпілотників для регіону. Так, “Шахеди” прямували до Львівської області з Тернопільської області.

“Заходять у повітряний простір Львівщини! Перемишляни! Бібрка! Миколаїв! Увага!” – писав чиновник перед оголошенням про роботу ППО у регіоні.

Також про звуки вибухів повідомили мешканці Харкова. Про вибух кореспонденти Суспільне повідомили близько другої години ночі.

Трохи згодом про вибухи у Дніпрі повідомили моніторингові канали. Вони повідомили про роботу ППО. Також про повторні вибухи повідомили на Сумщині. 

Раніше повідомлялося, що у Чернігові та на Сумщині чули вибухи.

В ніч проти 4 вересня Росія здійснила масштабний обстріл України. Вибухи лунали у багатьох містах. У Львові внаслідок ворожої атаки загинули двоє людей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + eleven =

Back to top button