Україна

Новий глава Мінкульта сказав, чи буде телемарафон


Новий глава Мінкульта сказав, чи буде телемарафон

На телемаратон та іномовлення України у 2024 році з державного бюджету спрямують понад 1,5 млрд гривень.

Микола Точицький, призначення якого на посаду міністра культури підтримала Верховна Рада, вважає, що загальнонаціональний телемаратон Єдині новини буде тривати. Про це у четвер, 5 вересня, він іще як кандидат на посаду сказав під час засідання Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики.

“Щодо маратону: він був, є і буде, просто потрібно шукати форму, щоб була зацікавленість у громадськості. Є велика кількість людей, які його дивляться, і це так само важливо: доносити єдиним голосом те, що відбувається навколо”, – сказав Точицький.

Він додав, що в разі, якщо будуть “певні запитання”, що саме не подобається у телемарафоні, то він готовий поговорити з комітетом на цю тему. 

Водночас у парламенті зауважили, що згідно з останніми опитуваннями довіра до телемаратону знизилася.

Нагадаємо, Парламент підтримав призначення Миколи Точицького на посаду міністра культури та стратегічних комунікацій. За проголосували 252 нардепа.

Міністерство юстиції США заблокувало 32 доменних імені, які розміщували посилання на російський пропагандистський контент. Більшість маскувались під відомі американські та європейські ЗМІ. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 − one =

Back to top button