Україна

Генштаб розповів про бої на 11 напрямках


Генштаб розповів про бої на 11 напрямках

На Покровському і Курахівському напрямках відбито 40 російських атак. 10 боїзіткнень досі тривають.

З початку поточної доби на фронті відбулося 111 бойових зіткнень на 11 напрямках. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні в четвер, 5 вересня.

Так, на Харківському напрямку ворог організував шість штурмів поблизу Вовчанська, де досі тривають два зіткнення.

На Куп’янському напрямку з початку доби точилося 10 боїв біля Синьківки, Табаївки, Глушківки, Лозової та Андріївки. На цей час ЗСУ відбивають шість атак.

На Лиманському напрямку відбулося 13 бойових зіткнень неподалік Дружелюбівки, Чернещини, Невського, Макіївки та Новосадового. Наразі тривають три ворожі атаки.

На Сіверському напрямку відбулися чотири наступальні дії росіян поблизу Верхньокам’янського та Спірного, де зараз триває один бій.

На Краматорському напрямку зафіксовано вісім боєзіткнень біля Предтечиного, Іванівського, Іванопілля та Кліщіївки. Три атаки досі продовжуються.

На Торецькому напрямку росіяни намагалися витіснити підрозділи ЗСУ із займаних позицій неподалік Торецька та Неліпівки. Шість боєзіткнень завершено, п’ять – триває.

На Покровському напрямку противник здійснив 27 штурмів у районах населених пунктів Воздвиженка, Зелене Поле, Миролюбівка, Новогродівка, Новотроїцьке, Гродівка та Михайлівка. Сили оборони відбили 21 атаку, наразі продовжуються шість боїв.

На Курахівському напрямку загарбники атакували 23 рази поблизу Лисівки, Українська, Галицинівки, Красногорівки, Костянтинівки та Георгіївки. Дев’ятнадцять спроб просунутися відбито, чотири – ще тривають.

На Времівському напрямку противник шість разів штурмував біля Водяного та Вугледара. Чотири бої завершено, два – досі продовжуються.

На Оріхівському напрямку ворог проводив наступальну дію у районі Роботиного. Бій ще триває.

На Придніпровському напрямку атаки окупантів двічі зазнали невдачі.

Нагадаємо, за добу 4 вересня окупантів стало менше на 1200 осіб. Загальні втрати країни-агресора Росії наближаються до 630 тисяч.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × three =

Back to top button