Україна

У Полтаві локалізували пожежу на місці удару РФ


У Полтаві локалізували пожежу на місці удару РФ

Поблизу місця влучання ракет розташований житловий масив. У багатоповерхівках ударною хвилею вибило скління, пошкоджено фасади.

Оперативні служби працюють на місці російського удару по навчальному закладу в Полтаві. Поліція наразі зафіксувала майже 100 заяв від громадян про пошкоджене майно, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у Telegram у вівторок, 3 вересня.

“Поблизу місця влучання розташований житловий масив. У багатоповерхівках ударною хвилею вибило скління, пошкоджено фасади. Поліція проводить поквартирний обхід – перевіряють, чи немає постраждалих. Вже зафіксовано під сотню заяв про пошкоджене майно. Роботи тривають. Рятувальники локалізували пожежу та продовжують розбір завалів”, – написав він.

Міністр нагадав, що завдяки швидкій та злагодженій роботі 25 людей врятували, 11 із них дістали із-під завалів.

Усіх потерпілих невідкладно передають лікарям для надання медичної допомоги. Рятувальні служби з урахуванням безпекової складової працюватимуть, доки не переконаємося, що деблокували з-під завалів усіх. Щирі співчуття родинам загиблих. Швидкого одужання пораненим, – додав Клименко.

Раніше у вівторок президент Володимир Зеленський повідомив про російський удар по Інституту зв’язку у Полтаві. За попередніми даними, 41 людина загинула, ще 180 отримали поранення.

Ракетний удар по Полтаві: оголошено триденну жалобу

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + 9 =

Back to top button