Україна

На Прикарпатті затримали чоловіка, який підпалив волонтерське авто


На Прикарпатті затримали чоловіка, який підпалив волонтерське авто

Свої дії фігурант фільмував на телефон та скидав невідомому «замовнику», як доказ про виконану роботу.

Затримано 34-річного жителя Івано-Франківська, який підпалив волонтерський автомобіль за 1000 доларів. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості застави. Про це повідомила поліція Івано-Франківщини.

Зазначається, що 29 серпня вночі до поліції надійшло повідомлення про те, що горить транспортний засіб Volkswagen Transporter. На місце події виїхали поліцейські, які в подальшому встановили що пошкоджене авто використовувалось для волонтерської діяльності.

За даними слідства, на початку серпня зловмисник в одному з Телеграм-каналів знайшов оголошення, де пропонували підробіток за підпал військових транспортних засобів. Фігурант погодився на пропозицію та почав підшукувати на території Івано-Франківська відповідні транспортні засоби.

Палій фіксував свої злочинні дії на відео, як доказ про виконане «завдання», а потім пересилав його “замовнику”. За свою “роботу” отримав кошти у сумі понад 1000 доларів США.

Під час обшуку, у помешканні де тимчасово знаходився правопорушник, поліцейські вилучили мобільний телефон з доказами протиправної діяльності та пістолет з набоями.

Нагадаємо, у Києві затримано чоловіків, які планували підпали електропідстанцій та автівок військовослужбовців.

Раніше СБУ та Нацполіція затримали поплічників РФ, які підпалювали службові авто Сил оборони у Києві та Черкаській області.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen − 13 =

Back to top button