Україна

РФ не дозволяє цивільним залишити Курщину – ЗСУ


РФ не дозволяє цивільним залишити Курщину - ЗСУ

Російська армія б’є по місцях, де немає військових – по містах і селах. Росіяни застосовують керовані авіаційні бомби та дрони.

Російські війська не дають коридор для евакуації цивільних у Курській області, продовжуючи обстріли регіону. Про це поінформував речник Оперативно-тактичного угрупування військ “Сіверськ” Вадим Мисник в етері телемарафону у неділю, 1 вересня.

“Вони (місцеві жителі, – ред.) говорять про те, що хочуть миру, що поза політикою, щоб все припинилося або дали їм коридор – змогу виїхати з зони бойових дій, що Росія не дає”, – повідомив Мисник.

Речник зауважив, що російська армія б’є по місцях, де немає військових – по містах і селах. Росіяни застосовують керовані авіаційні бомби та дрони.

Він зазначив, що Сили оборони намагаються створити умови для нормального життя на територіях, які контролюють. Але більшість мешканців Суджі змушені ночувати в підвалах через інтенсивні обстріли з боку російських військових.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ продовжують просування в рамках Курської операції. Під контролем 100 населених пунктів регіону РФ.

А напередодні ЗМІ повідомили, що ЗСУ взяли росіян у котел в Курській області. В оточенні можуть перебувати до 3000 російських солдатів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten + eight =

Back to top button