Світ

У мережі шириться інформація, що Лавров “вже міг померти”

У мережі шириться інформація, що Лавров вже міг померти

Фото: news.ru

Сергій Лавров

Лавров 29 серпня брав участь у спільній прес-конференції у Москві з міністром закордонних справ Сенегалу Ясін Фалл.

Увечері в суботу, 31 серпня, в мережі почала ширитися інформація про нібито смерть глави міністерства закордонних справ РФ Сергія Лаврова. Зокрема, натяк на смерть Лаврова побачили в дописі постійного представника України при ООН Сергія Кислиці в соцмережі Х.

“Дехто каже, що він уже відкинув копита, та все ж, за іронією долі, я б хотів, щоб він був живий, щоб побачити його на лаві підсудних”, – написав дипломат.

Кислиця вжив англійську ідіому “kicked the bucket”, яка дорівнює слову померти.

“Для деяких російських військових злочинців померти у своєму ліжку в елітному приміському районі Ландшафт може здатися найпростішим виходом. Навіть якщо вони пропустять лаву підсудних, вони підуть прямо в пекло, щоб горіти там вічно, оминаючи чистилище”, – додав постпред.

Офіційної інформації про смерть міністра закордонних справ Росії не було.

В четвер, 29 серпня, він брав участь у спільній прес-конференції у Москві з главою МЗС Сенегалу Ясін Фалл. Крім того, сьогодні російські Telegram-канали та росЗМІ публікували заяви самого Лаврова. Зокрема, він сказав, що Росія не проводитиме переговори з Україною щодо Курської області.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров відкинув можливість перемовин між Україною та РФ після операції ЗСУ у Курській області.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × four =

Back to top button