Події

30 серпня — Міжнародний день зниклих безвісти МВС приділяє особливу увагу роб…

Forwarded From МВС України

30 серпня — Міжнародний день зниклих безвісти

МВС приділяє особливу увагу роботі над питанням осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, і вже 11 місяців профільно займається розглядом таких питань.

❤️ У системі МВС функціонує Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Відповідає за цей напрям — Артур Добросердов, який є Уповноваженим з питань зниклих безвісти. Для забезпечення максимально ефективної роботи функціонує «Гаряча лінія» Уповноваженого — 1698. Крім того, через сервіс МВС «Єдине вікно для громадян» здійснюється прийом анкет.

????️Ключове завдання — ретельно опрацювати кожне звернення, надати комплексну та професійну консультацію, усебічно допомогти рідним зниклих безвісти осіб.

????Протягом 10 місяців роботи «Гарячої лінія» надійшло 25 658 викликів громадян. Наразі у 14 областях України утворено представництва Уповноваженого. Ще 3 734 громадян в поточному році отримали консультації на особистому прийомі в регіональних представників Уповноваженого.

????Наші фахівці вже отримали 5 771 анкет щодо осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Надана інформація прискорює верифікацію осіб та координацію їхнього розшуку.

Продовжуємо працювати задля прискорення пошуку та повернення наших людей!

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 4 =

Back to top button