Україна

Олещук зробив заяву щодо катастрофи F-16


Олещук зробив заяву щодо катастрофи F-16

Потрібно ретельно розібратись, що сталось, які обставини, чия відповідальність, зазначив командувач Повітряних сил.

Українські військові та фахівці зі США вже ведуть спільну роботу зі з’ясування причин авіакатастрофи з літаком F-16, який пілотував льотчик-винищувач Олексій Месь 26 серпня. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук у Telegram в п’ятницю, 30 серпня.

“Ми з’ясовуємо причини авіаційної катастрофи. Ніхто нічого не приховував і не приховує! Усе вище керівництво одразу отримало доповідь про катастрофу. Отримали попередній звіт і партнери зі США, які вже беруть участь у розслідуванні причин”, – написав він.

Олещук підкреслив, що інформація про такі інциденти не може видаватись миттєво у публічний простір і не може деталізуватись для медіа, бо в країні йде війна.

Запевняю, що уже проводиться детальний аналіз, йде розслідування. Маємо ретельно розібратись, що сталось, які обставини, чия відповідальність. І це буде зроблено, – запевнив командувач.

Напередодні Генштаб ЗСУ повідомив про втрату F-16 і загибель пілота. Це сталося під час відбиття масштабної російської повітряної атаки 26 серпня.

Пізніше ЗМІ повідомили, що наразі розглядаються три версії катастрофи F-16.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 + 20 =

Back to top button