Цікаве

Аліна Шаманська заговорила про свою мобілізацію у ЗСУ

Блогерка зазначила, що готова робити на благо країни те, що вона вміє найкраще.

Популярна українська ведуча та медійниця Аліна Шаманська, яка розповіла про те, як пережила розлучення, заговорила про бажання долучитися до лав ЗСУ. Подробиці — в нашому матеріалі.

Отож, в інтерв’ю проєкту ТСН.ua Наодинці вона розповіла, що заважає їй стати частиною ЗСУ. Зауважимо, що на запитання журналістки про те, чи готова Шаманська мобілізуватися, вона відповіла ствердно.

Зокрема, Аліна заявила, що вона готова робити те, що вміє. Відтак, Аліна мала на увазі роботу у пресслужбі ЗСУ.

Чи готова я? Звісно, якщо доведеться, якщо я буду на той момент жити в Україні. Розумієш, тут дуже двозначна історія, бо я готова, якби у мене не було сина, я б абсолютно точно ні ногою з України, залишилася б жити тут. Я готова бути, працювати у пресслужбі ЗСУ. Те, що я вмію добре робити, я готова робити на благо нашої країни й у військовій сфері теж,

— пояснила Аліна.

Окрім того, Шаманська висловилася про війну. Зокрема. вона заговорила про те, коли вона може закінчитися. Отож, на її думку, Україна почала втрачати те, що здобула за перші роки війни перш за все через зневіру народу, адже за словами Шаманської українці втратили запал до перемоги, який безумовно був у перші дні повномасштабного вторгнення.

Я відмовляюся вірити, в те, що війна не закінчиться упродовж мого життя. Я абсолютно впевнена і чітко вірю — і кожен українець має в це вірити. Велика проблема, що ми вже частково перестали в це вірити, що перемога ось-ось буде. Але, друзі, якщо ми перестанемо вірити… Енергія як працює? Всесвіт як працює? Якщо ми разом будемо направляти цю потужну віру, яка у нас була на початку повномасштабного вторгнення, оте об’єднання нашої країни і людей… От нам зараз цього дуже не вистачає… єдності… Ми почали це втрачати й одразу почала зникати віра в перемогу. Тому нам передусім треба єднатися і повертати ось цей запал, віру, в те, що ми переможемо,

— резюмувала Шаманська.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 − 3 =

Back to top button