Україна

ЗМІ повідомили подробиці атаки на Ростовську область


ЗМІ повідомили подробиці атаки на Ростовську область

Комбінат Атлас спеціалізується на постачанні нафтопродуктів для потреб збройних сил Росії.

Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України та Сили спеціальних операцій (ССО) ЗСУ провели спульну операцію, в результаті якої ударними дронами українського виробництва було уражено нафтобазу в Ростовській області Росії. Про це повідомила Українська правда з посиалнням на джерела у розвідці в середу, 28 серпня.

“Цей обʼєкт є частиною російського ВПК та бере безпосередню участь у забезпеченні російських окупаційних військ. Як повідомляють очевидці, досі триває пожежа на резервуарах нафтобази”, – йдеться у повідомленні.

Детальні результати операції наразі уточнюються. Але відомо, що ФДКУ Комбінат Атлас Управління Федерального агентства з державних резервів у Південному федеральному окрузі спеціалізується на постачанні нафтопродуктів для ЗС РФ.

Раніше на базі комбінату відбулися спільні навчання міноборони РФ та Росрезерву із відпуску нафтопродуктів для потреб армії. Тоді відпрацьовували три способи – автомобільний, залізничний і трубопровідний.

Нагадаємо, сьогодні російська влада підтвердила виникнення пожежі на черговій нафтобазі у Ростовській області. Вогонь спалахнув після “прильоту” дронів.

А 18 серпня українські безпілотники атакували іншу базу Росрезерву в Ростовській області – нафтосховище Кавказ у Пролетарську. Від моменту атаки цей паливний склад горить уже 10 днів. Там періодично стаються потужні вибухи.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − seventeen =

Back to top button