Україна

Зеленський прокоментував законопроєкт про регулювання Telegram


Зеленський прокоментував законопроєкт про регулювання Telegram

Відповідаючи на запитання стосовно безпекових ризиків та зареєстрованого законопроєкту про регулювання роботи месенджера в Україні, Зеленський пояснив, що “дуже обережно” ставиться до регулювання таких процесів.

Президент Володимир Зеленський зауважив, що ситуація із засновником месенджера Телеграм Павлом Дуровим у Франції наразі ніяк не впливає на роботу месенджера в Україні. Про це він повідомив на форумі у Києві у вівторок, 27 серпня.

Політика країни в цьому питанні базується на принципах взаємодії в межах ЄС, позаяк наша країна працює як майбутня країна ЄС, має бути розмова серед країн ЄС

“Про Дурова скажу, що не знаю деталей цієї справи. Мені здається, ніхто не знає деталей цієї справи… На сьогодні це жодним чином не впливає на те, що телеграм працює в Україні”, – сказав Зеленський.

Також, відповідаючи на запитання стосовно безпекових ризиків та зареєстрованого законопроєкту про регулювання роботи месенджера в Україні, Зеленський пояснив, що “дуже обережно” ставиться до регулювання таких процесів.

“Спочатку ГУР попросить, потім інша розвідка – ще щось, СБУ – попросить третє, і таким чином можна все зарегулювати”.

Раніше в РНБО закликали не поспішати з блокуванням месенджера в Україні, позаяк наша розвідка зокрема використовує його для отримання необхідних даних.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven − 1 =

Back to top button