Світ

Польща підняла авіацію

Польща підняла авіацію

Фото: УП (ілюстративне фото)

Польща підняла авіацію через ракетний удар РФ по Україні

Раніше таку активізацію діяльності російської авіації, в ході якої було завдано ударів на заході України, було зафіксовано 8 липня цього року.

У південно-східній частині Польщі підняли польську та союзну авіацію через загрозу російських ракет у Західній Україні. Про це 26 серпня повідомляє Оперативне командування польської армії.

“З раннього ранку спостерігається інтенсивна діяльність дальньої авіації Російської Федерації, пов’язана з завданням ударів по об’єктах, які розташовані, в тому числі, на західній території України”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що раніше таку активізацію діяльності російської авіації, в ході якої було завдано ударів на заході України, було зафіксовано 8 липня цього року.

“Всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі запущено, а оперативне командування на постійній основі стежить за ситуацією”, – заявили в Оперативному командуванні польської армії.

Нагадаємо, росіяни запустили ракети по території України, також Росія підняла у повітря 6 дальніх стратегічних бомбардувальників-ракетоносців Ту-22М3.

Як повідомлялося, у Харкові, Кривому Розі, Києві та Вінниці пролунали вибухи.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 + 18 =

Back to top button