Світ

Син Кадирова Адам отримав іще один орден

Син Кадирова Адам отримав іще один орден

Фото: akhmeddudaev / Telegram

Адам Кадиров отримав ще один орден

Нагородження сина Рамзана Кадирова найважливішим орденом він назвав заслуженим визнанням “його високих моральних якостей та відданості справі”.

Син голови Чечні Рамзана Кадирова та начальник відділу його безпеки 16-річний Адам Кадиров отримав орден Кадирова – найвища нагорода Республіки. Про це у неділю, 25 серпня, повідомив міністр Чечні з питань національної політики, зовнішніх зв’язків, друку та інформації Ахмед Дудаєв.

“Це заслужене визнання його високих моральних якостей та відданості справі. Адам – ​​істинний патріот батьківщини, який гідно представляє свій славний рід, будучи справжнім мусульманином та чеченцем”, – йдеться у повідомленні.

Відомо, що Орден Кадирова – найвища державна нагорода Чеченської Республіки. Орден був заснований у 2004 році на згадку про першого президента Чечні Ахмата Кадирова, який загинув внаслідок теракту того ж року.

Нагорода вручається “видатним державним та громадським діячам, громадянам та організаціям за виняткові заслуги, пов’язані з розвитком державності, досягненнями у праці, зміцненням миру, дружби та співробітництва між народами, які сприяють процвітанню та славі Чеченської Республіки”. Орденом у тому числі нагороджені Рамзан Кадиров та його 18-річний син Ахмат, міністр республіки у справах молоді. Також його доньки Хадіжат (очолює Департамент дошкільної освіти мерії Грозного) та Айшат (очолює міністерство культури Чечні). 

Адаму Кадирову 16 років. Минулого жовтня йому присвоїли звання Героя Чечні. Це сталося невдовзі того, як підліток (на той момент йому було 15 років) побив у грозненському СІЗО обвинуваченого у спаленні Корану.

Адам Кадиров з листопада 2023 року є начальником відділу у службі безпеки голови Чечні, а з квітня – куратором Російського університету спецназу.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 − 5 =

Back to top button