Україна

В Україні зросла кількість хворих на COVID-19 у 13 разів – МОЗ


В Україні зросла кількість хворих на COVID-19 у 13 разів - МОЗ

Зокрема лише за серпень вже зафіксовано близько 26 000 випадків захворювання, тоді як у червні повідомляли про 2300 випадків.

В Україні різко зросла кількість хворих на коронавірус. Лише з початку літа вже мова про десятки тисяч випадків. Про це повідомила заступниця міністра охорони здоров’я Марія Карчевич в етері телемарафону у неділю, 25 серпня.

Зокрема лише за серпень вже зафіксовано близько 26 000 випадків захворювання. Тоді як у червні лікарі всього фіксували 2300 випадків захворювання, у липні фіксували вже приблизно 11,5 тисяч.

Нині кількість пацієнтів із COVID-19 на стаціонарному лікуванні залишається відносно стабільною: на лікуванні в клініках перебувають приблизно 2,5 тисячі пацієнтів із COVID-19. Зокрема 80% з них – пацієнти, старші за 60 років, котрі не отримали вакцинації протягом минулих 12 місяців.

Ми повідомляли, що у Києві фіксують зростання кількості важкохворих на COVID-19.

Нагадаємо, у липні захворюваність на коронавірус в Україні зросла у шість разів. За липень зафіксували майже 12 000 випадків захворювання на коронавірус, а у червні їх було 2000.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × two =

Back to top button