Україна

МВА: Два мікрорайони Мирнограда закрили на в’їзд


МВА: Два мікрорайони Мирнограда закрили на в’їзд

Примусова евакуація дітей із батьками оголошена у Мирнограді. Ще три населених пункти – Рівне, Червоний Лиман, Сухецьке – від фронту далі, але й там вже планують оголосили евакуацію неповнолітніх у примусовий спосіб.

Два мікрорайони міста Мирноград Донецької області наразі закрили на в’їзд через небезпеку і наближення лінії фронту. Звідти влада за допомогою поліції та ДСНС намагається якнайшвидше евакуювати родини з дітьми. Про це повідомила заступниця очільника Мирноградської міської військової адміністрації Тетяна Ситник у коментарі Суспільному у четвер, 22 серпня.

“Потрібно виїжджати якомога швидше, тому що вже у два райони нашого міста – район 5/6 і мікрорайон Західний – уже не пускають: тільки є вивіз. Вже туди люди не в’їжджають. І вивозимо ми вже людей і дітей капсулами”, – пояснила Ситник.

Згідно з даними на 20 серпня, в Мирнограді, де 5 серпня оголосили примусову евакуацію родин із дітьми, лишалось 493 неповнолітніх. За словами Ситник, на день в середньому виїжджають пів сотні родин, це близько 120 дітей.

Наразі примусова евакуація дітей із батьками або опікунами оголошена у Мирнограді. Ще три населених пункти, що входять до громади – Рівне, Червоний Лиман, Сухецьке – від фронту далі, але й там вже планують оголосили евакуацію неповнолітніх у примусовий спосіб.

Раніше жителів Мирнограда, що на Донеччині, попередили, що на евакуацію з міста у них лишились “лічені дні”.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що війська РФ впритул підходять до Покровська на Донеччині, жителів міста закликали евакуюватися. Ворог перебуває за 11 кілометрів до околиць міста. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 + 1 =

Back to top button