Україна

Сапери на Київщині вилучили бойову частину “шахеда”


Сапери на Київщині вилучили бойову частину шахеда

Складову частину російського дрона виявили в селі Пилиповичі Бучанського району Київської області.

Сапери Держслужби України з надзвичайних ситуацій знайшли бойову частину ударного безпілотного літального апарату типу Shahed-136 у селі Пилиповичі Бучанського району Київської області. Про це повідомляє ДСНС на своєму Telegram-каналі в четвер, 22 серпня.

“Піротехнічна група отримала виклик. На місці фахівці вилучили небезпечний предмет й транспортували його для знищення”, – мовиться в повідомленні.

Російські окупанти атакували в ніч на четвер, 2 серпня, територію Київської області ударними безпілотниками. Про це повідомив у Telegram начальник Київської обласної військовій адміністрації Руслан Кравченко.

Всі ворожі цілі були збиті силами протиповітряної оборони. Жертв і постраждалих, а також влучень в об’єкти критичної та житлової інфраструктури немає.

Уламки збитих дронів упали за межами населених пунктів.

Як ми вже писали, сапери ДСНС вилучили та знищили авіабомбу ФАБ-500 на території села Малинівка Покровського району Донецької області.

Раніше у приватному домогосподарстві в Костянтинівці Донецької області сапери вилучили фугасну авіаційну бомбу вагою 250 кг. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 + 10 =

Back to top button