Україна

Генштаб повідомив, скільки відбито атак ворога


Генштаб повідомив, скільки відбито атак ворога

Генеральний штаб зазначає, що двічі окупанти намагались просунутись в напрямку Водяного на Времівському напрямку.

Українські захисники відбивали на Покровському напрямку минулої доби  53 штурмові та наступальні дії агресора. Про це йдеться у звіті Генерального штабу Збройних сил України, опубікованому в Facebook.

На Харківському напрямку відбулося шість бойових зіткнень в районах населених пунктів Вовчанськ та Липці. На Куп’янському напрямку за добу відбулося 16 ворожих атак, а на Лиманському ворог атакував 19 разів. На Сіверському напрямку українські захисники відбили одну штурмову дію російських загарбників поблизу Спірного.

На Краматорському напрямку окупанти атакували вісім разів поблизу Григорівки, Часового Яру та Предтеченого. Ситуація контрольована.

На Торецькому напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив 13 атак неподалік Північного, Торецька та Залізного.

На Покровському напрямку наші захисники відбивали 53 штурмові та наступальні дії агресора у бік населених пунктів Пантелеймонівка, Воздвиженка, Зелене Поле, Миролюбівка, Гродівка, Миколаївка, Новогродівка, Михайлівка та Птиче. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Новогродівки та Михайлівки.

На Курахівському напрямку Сили оборони України відбили 16 атак в напрямку Георгіївки, Костянтинівки та Побєди.

Двічі окупаційні підрозділи намагались просунутись в напрямку Водяного на Времівському напрямку.

На Гуляйпільському, Оріхівському та Придніпровському напрямках ворог дещо знизив активність, наступальних дій за останню добу не проводив, утім, не припиняє знищувати усіма доступними способами цивільну інфраструктуру.

Як ми вже писали, в Покровській МВА заявили, що війська РФ впритул підходять до Покровська на Донеччині, жителів міста закликали евакуюватися.

Нацгвардія: Втрати заважають окупантам просуватися

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button