Світ

Іспанець встановив рекорд із найбільшою колекцією мобільних телефонів

Іспанець встановив рекорд із найбільшою колекцією мобільних телефонів

Фото: guinnessworldrecords.com

Венс Палау Фернандес з колекцією смартфонів

Венс Палау Фернандес з Барселони зібрав 3615 унікальних моделей телефонів, перевершивши румуна, який володів попереднім рекордом.

Іспанець Венс Палау Фернандес встановив новий рекорд, зібравши найбільшу колекцію мобільних телефонів, що налічує 3615 унікальних моделей.

Завдяки цьому він увійшов до Книги рекордів Гіннеса. Основу колекції складають ґаджети від Nokia, які найбільше подобаються жителю Барселони.

Попередній рекорд у 2023 році належав румуну, який зібрав 3456 телефонів. Перший мобільний пристрій Венс отримав у 1999 році на Різдво – це була сіра Nokia 3210, з якою і почалася його пристрасть до цієї марки.

У 2008 році він вирішив колекціонувати всі доступні моделі Nokia, і до 2018 року його колекція вже складалася з 700 різних телефонів. Проте пошук нових моделей ставав дедалі важчим, і Венс почав додавати до своєї колекції телефони інших брендів, таких як Siemens, Motorola, Blackberry та Apple.

Незважаючи на це, особливе місце в його колекції займають рідкісні моделі Nokia, як, наприклад, Nokia 3220 Star Wars Ep III з зображеннями Йоди, Зоряного винищувача, Обі-Вана Кенобі та інших персонажів, що є гордістю іспанця.

Раніше повідомлялося, що Марія Браніас Морера, найстаріша мешканка Землі, яка жила в Іспанії, померла у віці 118 років.

Фанатка Мадонни встановила рекорд за кількістю тату на честь зірки

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + 2 =

Back to top button