Світ

З’їзд демпартії США затвердив Гарріс як кандидатку

З їзд демпартії США затвердив Гарріс як кандидатку

Фото: gettyimages

Гарріс остаточно затвердили кандидаткою від Демпартії

У з’їзді брало участь понад 4000 делегатів. Гарріс, яка проводила зустріч у Мілуокі, звідки звернулася до делегатів і подякувала їм за висування.

З’їзд Демократичної партії США у вівторок, 20 серпня, офіційно затвердив віцепрезидентку Камалу Гарріс своєю кандидаткою на посаду президента на майбутніх виборах у листопаді. Трансляцію з’їзду вів телеканал MSNBC.

У з’їзді брало участь понад 4000 делегатів. На початку серпня під час віртуального поіменного голосування Гарріс уже отримала підтримку більшості, але тепер процедуру провели повторно, щоб оголосити результат в урочистій обстановці.

У цей час Гарріс проводила зустріч у Мілуокі, звідки звернулася до делегатів і подякувала їм за висування її кандидатури у президенти.

У своєму виступі лідер більшості в Сенаті Чак Шумер похвалив Гарріс і сказав, що їй знадобиться більшість від Демократичної партії, якщо вона виграє президентські вибори.

Він спрогнозував, що демократи продемонструють хороші результати в листопаді цього року і збережуть свою перевагу над республіканцями в Сенаті.

Нагадаємо, згідно з результатами опитування Ipsos, Камала Гарріс випереджає Трампа на майбутніх виборах президента США з результатом 42% проти 37%.

Однак третій кандидат у президенти – самовисуванець Роберт Кеннеді розглядає можливість об’єднатися з Дональдом Трампом.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + fifteen =

Back to top button