Події

⚡️Уже завтра відкривають двері ліцеї безпекового спрямування та національн…

Forwarded From МВС України

⚡️Уже завтра відкривають двері ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання, в яких з 1 вересня навчатимуться діти захисників і захисниць України

Про це повідомила Державний секретар МВС України Інна Ящук в етері «Єдиних новин».

Ліцеї створені у Києві, Вінниці, Івано-Франківську, Кривому Розі та Дніпрі. Цього року на вступ до ліцеїв було подано понад 1200 заяв.

???? З 1 вересня в ліцеях розпочнуть навчання 465 учнів. Це не тільки діти загиблих героїв, захисників та захисниць України із структур системи МВС. Понад третина учнів — діти з родин інших складових Сил безпеки та оборони України. Я пишаюся тим, що ми сьогодні маємо такий якісний набір учнів», — заявила Інна Ящук.

Новостворені ліцеї МВС України — це високоякісні заклади для здобуття середньої освіти. Для ліцеїстів організовані найкращі спеціалізовані класи. Окрема увага надаватиметься формуванню цінностей та патріотичному складнику у вихованні особистості, а також фізичному розвитку.

????Після закінчення ліцею випускники можуть продовжувати навчання в закладах освіти МВС, або обирати будь-який інший навчальний заклад для здобуття вищої освіти.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 4 =

Back to top button