Україна

Нацгвардія: Втрати заважають окупантам просуватися


Нацгвардія: Втрати заважають окупантам просуватися

Росіяни прагнуть дійти до “дороги життя”, а це може бути не тільки через Покровськ, пояснив прес-офіцер бригади Червона калина Микола Коваль.

Великі втрати російських загарбників ускладнюють останнім просуватися на Покровському напрямку. Про це заявив підполковник, прес-офіцер бригади Червона калина Микола Коваль в ефірі телеканалу Київ24.

“Першочергово, вони хочуть дійти до дороги. Це може бути не тільки через Покровськ. Може бути і через Мирноград. Ворог намагається йти вперед, але, через великі втрати, він також не може це робити, тому що ми цілодобово і кожного дня дуже максимально намагаємося проводити роботу, щоб ні піхота, ні техніка не змогла пройти”, – пояснив військовий.

За його словами, протягом минулої доби його бригадою було знищено три ворожі групи, які штурмували українські позиції. Групи становили близько 40 окупантів.

“Це кожного дня. Ми бачимо і знаємо заздалегідь, коли вони починають пересуватися. Але, як тільки ми знищуємо одну групу, за нею заходить знову інша група”, – резюмував Коваль.

Як ми вже писали раніше, минулої доби ЗСУ відбили 46 атак росіян на Покровському напрямку.

Росіяни впритул підходять до Покровська – МВА

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 − 1 =

Back to top button