Україна

У ГУР розповіли про результати кібератаки на російського виробника ЯЗ


У ГУР розповіли про результати кібератаки на російського виробника ЯЗ

Українські розвідники отримали багато інформації щодо підприємства, яке було розробником ядерних боєприпасів.

Головне управління розвідки Міноборони отримало багато корисної інформації під час кібератаки на російське підприємство з розробки ядерної зброї. Про це в неділю, 18 серпня, в етері телемарафону заявив представник ГУР Євген Єрін.

“Інформації дуже багато, вона різноманітна: це й особисті бази даних працівників, службова інформація, інформація, яка може пролити певне світло щодо шляхів обходу санкцій. Ця інформація вивчається та аналізується і стовідсотково буде використана в інтересах нашої перемоги”, – сказав він.

Єрін зазначив, що це одне з потужних підприємств, яке було розробником ядерних боєприпасів.

“Збої в роботі такого підприємства – це удар і по самій структурі, і по іміджу країни-агресора”, – сказав представник ГУР .

Раніше стало відомо, що кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони разом із хакерською групою ВО Team вивели з ладу обладнання провайдера Вега у Челябінській області. Без інтернету та зв’язку залишилося російське підприємство-розробник ядерних боєприпасів.

А у липні ГУР здійснило масштабну кібератаку на фінсектор РФ. Їм вдалося уразити критично важливі ресурси та отримавши доступ до великого масиву конфіденційних даних.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 + five =

Back to top button