Україна

Окуповану Красногорівку охороняють солдати-алкоголіки – АТЕШ


Окуповану Красногорівку охороняють солдати-алкоголіки - АТЕШ

На штурми у Курській області росіяни намагаються зібрати боєздатних військовослужбовців. А на позиції на Донецькому напрямі – з-поміж алкоголіків та порушників дисципліни.

У селі Красногорівка Донецької області росіяни вимушені заповнювати нестачу особового складу алкоголіками та порушниками дисципліни. Про це у п’ятницю, 16 серпня, повідомили у партизанському русі АТЕШ.

Зазначається, що на Донецькому напрямку для оборони позицій бригади, загарбники вимушено набирають людей із числа алкоголіків та порушників дисципліни.

“У підрозділі на штурми у Курській області намагаються зібрати боєздатних військовослужбовців. А ось для оборони позицій бригади на Донецькому напрямі – з-поміж алкашів та порушників дисципліни”, – зазначили в АТЕШ.

Фактично будь-який військовослужбовець від рядового до офіцера за появу в Красногорівці у неохайному вигляді, автоматично буде відправлений до штурмових загонів. Маніпулювати цим полюбляє військова поліція, яка навіть в умовному тилу може причепитися за неголеність.

“Поки на цьому напрямку чекали підкріплення, щоб закрити наявну дірку, особовий склад у наказовому порядку почали відправляти партіями на спробу закрити дірки на Курському напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Раніше британська розвідка повідомляла, що РФ перекидає сили у Курську область.

ЗСУ розбили ще одну колону військ РФ на Курщині – росЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 4 =

Back to top button