Україна

Мінреінтеграції відкрило гарячу лінію для мешканців Курщини


Мінреінтеграції відкрило гарячу лінію для мешканців Курщини

Мешканцям Курської області пропонують евакуюватися в Україну у зв’язку з можливим погіршенням гуманітарної ситуації на прилеглих територіях російського регіону

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну.Про це повідомили у пресслужбі Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій напередодні, 15 серпня.

У зв’язку з можливим погіршенням гуманітарної ситуації на прилеглих територіях Курської області РФ:Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для жителів Курської області, яким потрібна гуманітарна допомога або ж які хочуть евакуюватися в Україну”, – зазначили у повідомленні.

Заявку можна залишити:

1) зателефонувати чи написати на номер: +38 (093) 367-83-68 через Telegram або WhatsApp;

2) написати на електронну пошту: [email protected].

Раніше стало відомо, що Україна планує відкрити гуманітарні коридори для евакуації жителів Курщини на тлі бойових дій у регіоні.

ЯК ми вже писали, головком Сирський повідомив, що українські військові продовжують проводити наступальну операцію на території Курської області РФ. Під контролем ЗСУ перебуває близько 1000 кв. км території Росії.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − five =

Back to top button