Україна

В Україні знищили понад тонну контрабандного героїну


В Україні знищили понад тонну контрабандного героїну

На момент виявлення “товару” його вартість становила більше ніж 2,3 млрд грн. Ліквідація наркотиків відбувалася після відповідного вироку Залізничного районного суду Львова.

Днями в Україні спалили понад 1 тонну героїну, який ще у січні 2021 року Служба безпеки конфіскувала у контрабандистів.Про це інформує пресслужба СБУ у середу, 14 серпня.

На момент виявлення “товару” його вартість становила більше ніж 2,3 млрд грн.

Ліквідація наркотиків відбувалася після відповідного вироку Залізничного районного суду Львова.

 

 

У СБУ нагадали, що у 2021 році провели тривалу багатоходову спецоперацію та задокументували протиправну діяльність транснаціонального організованого злочинного угруповання.

Тоді оперативники спецслужби затримали у Львові чотирьох фігурантів: одного з організаторів наркотрафіку і трьох іноземців, які фасували наркотики в орендованих складських приміщеннях.

У результаті виявили у наркоділків 1035 кг героїну, підготовленого для транспортування.

“Вантаж” прямував з Пакистану транзитом через Україну до Євросоюзу. Наркотик приховали в контейнері серед продуктів харчування.

Усіх затриманих фігурантів засуджено за контрабанду наркотичних засобів в особливо великих розмірах. Нині вони вже відбувають тюремні строки.

Нагадаємо, у Болгарії в порту Бургаса митники виявили майже пів тонни героїну, що стало найбільшим вилученням партії наркотиків в історії регіону.

Також у Нідерландах митники виявили 250 кілограмів кокаїну в порту Роттердама, наркотики були заховані серед винограду.

Раніше повідомлялося, що у Болівії вилучили понад вісім тонн кокаїну. Наркотики були заховані в дерев’яних матеріалах для підлоги, знайдених у вантажівці.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − 9 =

Back to top button