Україна

Війська РФ зранку обстріляли Херсон та околиці, постраждали шестеро людей


Війська РФ зранку обстріляли Херсон та околиці, постраждали шестеро людей

У Херсоні поранено троє людей, у Кіндійці – двоє, ще одна людина постраждала в Антонівці Херсонської області.

Росіяни вранці 14 серпня обстрілювали місто Херсон та околиці, постраждали шестеро людей. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“З самого ранку російська війська б’ють по Херсону та передмістю. Близько 6:00 під ворожий удар у місті потрапило троє людей, які перебували в будинку. Це – 39-річна жінка та її 15-річна донька, а також 41-річний чоловік”, – зазначив він.

За словами Прокудіна, дитину з мамою госпіталізували з вибуховими травмами, контузіями, у жінки також поранена спина. Чоловіку надали меддопомогу на місці.

Годиною раніше російські війська атакували Кіндійку, били по житлових будинках, постраждали двоє людей. До лікарні доставили 49-річну жінку та 58-річного чоловіка. У них контузії, вибухові травми та уламкові поранення.

Також до лікарні звернувся 59-річний житель Антонівки, який через ворожий обстріл дістав уламкове поранення передпліччя та гомілки.

Нагадаємо, російські війська увечері в понеділок, 12 серпня, обстріляли Дніпровський район Херсона, постраждали дві жінки і дитина.

Також повідомлялося, що війська РФ вранці 13 серпня обстріляли селище Зимівник і села Садове та Тягинка Херсонської області, 5 людей отримали поранення.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eight + five =

Back to top button