Світ

На Курщині змінили режим НС із регіонального на федеральний

На Курщині змінили режим НС із регіонального на федеральний

Фото: 24 канал

Ситуація на Курщині загострюється

Урядова комісія з попередження та ліквідації НС ухвалила рішення про запровадження на території регіону режиму надзвичайної ситуації федерального рівня

Влада Курської області РФ скасувала дію запровадженого раніше режиму надзвичайної ситуації регіонального характеру в запровадила режим надзвичайної ситуації федерального рівня. Про це з посиланням на пресслужбу обласного уряду повідомила російська пропагандистська агенція Інтерфакс.

“У Курській області підписано розпорядження про скасування режиму надзвичайної ситуації регіонального характеру. Це пов’язано з тим, що урядовою комісією з попередження та ліквідації НС було ухвалено рішення про запровадження на території регіону режиму надзвичайної ситуації федерального рівня”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 7 серпня в.о. губернатора Курської області Олексій Смирнов повідомив про запровадження режиму НС на території регіону.

9 серпня МНС Росії повідомило, що через атаку з боку ЗСУ ситуацію в Курській області віднесено до надзвичайної ситуації федерального характеру.

10 серпня Національний антитерористичний комітет повідомив про запровадження у Курській, Білгородській та Брянській областях режиму контртерористичної операції.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six + fifteen =

Back to top button