Спорт

Шовковський про гру з Рейнджерс: З Глазго у мене пов’язані приємні спогади

Шовковський про гру з Рейнджерс: З Глазго у мене пов язані приємні спогади

Фото: ФК Динамо Київ
Олександр Шовковський

Головний тренер київського Динамо висловився про матч-відповідь кваліфікації до Ліги чемпіонів.

Динамо має мінімальні проблеми зі складом перед матчем-відповіддю проти Рейнджерс у відборі до Ліги чемпіонів. Про це повідомив головний тренер київського клубу Олександр Шовковський.

Наставник також розповів про приємні спогади для українських уболівальників та для нього, які пов’язані із грою у Глазго.

“Ми провели матч у чемпіонаті України, здобули перемогу – 2:1. З хорошим настроєм готуємося до повторного матчу з Рейнджерс. У нас, в принципі, основна обойма гравців готується до поєдинку. Точно не зможе допомогти нам Володимир Шепелєв, він отримав ушкодження й наразі відновлюється в Україні. Так само Микола Михайленко отримав невелике ушкодження і не прилетів із нами – вирішили, що немає сенсу йому з ушкодженим гомілкостопом переживати два перельоти, оскільки це додаткове навантаження.

Хочу сказати, що, безумовно, ми розуміли по ходу гри, що буде тиск з боку суперника. У свою чергу, намагалися знайти можливості для виходу в контратаку. Але я не погоджуся, що з 70-ї хвилини команда не грала.

З Глазго в мене особисто чудові спогади, тому що ми тут грали, коли я ще був у штабі національної збірної. Тоді ми обіграли Швецію в додатковий час і пройшли до чвертьфіналу Євро-2020. Потім ми грали проти збірної Шотландії у стиковому матчі за право зіграти на ЧС-2022. Виграли теж ту гру, пам’ятаю чудово цей стадіон, ту підтримку в господарів.

Проте, завжди приємно грати при заповнених трибунах, коли відчувається підтримка команди, навіть якщо підтримують суперника. Тому що футбол – це гра для глядачів. І ми маємо визнати, що ми скучили за матчами високого рівня, перед повними трибунами. Нам цього не вистачає сьогодні. Але це ті емоції, заради яких футболісти, в принципі, виходять на поле”, – цитує Шовковського прес-служба Динамо.

Нагадаємо, матч Рейнджерс – Динамо відбудеться сьогодні, 13 серпня. Початок матчу о 21:45 за київським часом. Перший матч між командами завершився результативною нічиєю.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four − 2 =

Back to top button