Світ

У Лондоні вкрали нову роботу Бенксі

У Лондоні вкрали нову роботу Бенксі

Фото: instagram.com/banksy

Нову роботу Бенксі було викрадено

Графіті Бенксі на супутниковій антені в Пекхемі викрали всього за кілька годин після його появи.

У районі Пекхем у Лондоні нове графіті, створене відомим вуличним художником Бенксі, було викрадено всього за кілька годин після його появи. Про це повідомляє Sky News.

Артоб’єкт, який зображує силует виючого вовка на супутниковій антені, був розміщений на пласкому даху будівлі, покритої графіті, на Рай-Лейн у Пекхемі. Це вже четверта робота Бенксі з серії зображень тварин, що з’явилися по всьому Лондону протягом тижня.

Невдовзі після появи малюнка, свідки побачили групу людей у масках, які підійшли до будівлі з драбиною, піднялися на дах і зняли антену. На фотографіях з місця події видно, як ці люди, один з яких був у джинсових шортах, а інший у спортивних штанах, виносять роботу Бенксі.

Поліція наразі розшукує злодіїв і проводить розслідування.

Не виключено, що крадіжка могла бути частиною перформансу. У своєму підписі до цього малюнка Бенксі заінтригував публіку: “Він знав, що його вкрадуть і кинуть на поталу вовкам”.

Протягом цього тижня підтверджені роботи Бенксі з’являються в різних районах Лондона. Першим був козел, намальований біля камери відеоспостереження на заході Лондона в понеділок, далі з’явилося зображення двох слонів на замурованих вікнах у Челсі, а в середу – малюнок трьох мавп, які гойдаються на залізничному мосту в районі Брік Лейн.

Раніше повідомлялося, що в Ірпені на Київщині зносять багатоповерхівку, на якій розміщено графіті відомого британського художника Бенксі.

У Британії робітники випадково знищили роботу Бенксі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen − one =

Back to top button