Світ

Атака дронів на Липецьк: горить аеродром, оголошено евакуацію

Атака дронів на Липецьк: горить аеродром, оголошено евакуацію

Фото: росЗМІ

Після атаки дронів на Липецьк на військовому аеродромі загорілися склади

За попередньою інформацією, на військовому аеродромі у Липецьку детонує склад боєприпасів.


У Липецькій області РФ спалахнула масштабна пожежа на військовому аеродромі внаслідок атаки безпілотника. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п’ятницю, 9 серпня.

За словами місцевих жителів, горить та детонує склад боєприпасів. У МНС підтвердили факт пожежу на аеродромі. Влада оголосила режим надзвичайної ситуації та розпочала евакуацію мешканців чотирьох населених пунктів, розташованих поблизу аеродрому.

За словами губернатора Ігоря Артамонова, у зону евакуації потрапляють понад 400 будинків. Він також додав, що  внаслідок атаки БпЛА на Липецьк постраждали шестеро людей.
 

Розгорнуто пункти тимчасового перебування, до евакуйованих сіл прибули автобуси. На місці події працюють екстрені служби та місцева влада.
 

“Частина мешканців вирішила не залишати будинки і сховатися у підвалах. В населених пунктах, що евакуюються, виставляються пости для охорони будинків та майна мешканців. На під’їзних дорогах розміщені пости автоінспекції, рух транспорту обмежений”, – додав глава регіону.

Нагадаємо, вночі російський Липецьк зазнав атаки безпілотників. Місцева влада повідомляла про вибухи на вибухонебезпечних об’єктах і постраждалу енергетичну інфраструктуру. 

У Курській області сильна пожежа – соцмережі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × four =

Back to top button