Україна

Харківщина: ситуація без суттєвих змін, ворог продовжує штурми


Харківщина: ситуація без суттєвих змін, ворог продовжує штурми

Попри події у Курській Області РФ, противник продовжує штурмувати українські позиції, і наразі зменшення особового складу ворога не фіксується.

На Харківському напрямку суттєвих змін не спостерігається, противник продовжує штурмувати позиції Сил оборони попри події у Курській області РФ. Про це повідомив речник ОТУ Харків полковник Віталій Саранцев в етері телемарафону у четвер, 8 серпня.

“Противник, як і в минулі дні, намагається здійснювати штурмові дії в районі населених пунктів Вовчанськ та Глибоке”, – сказав Саранцев.

За його словами, загалом штурмова активність ворога дещо знизилася, проте кількість обстрілів залишається значною: 517 позавчора, 503 вчора.

Зокрема на напрямку Вовчанська ворог провів ротацію, завівши новий підрозділ з Луганської області, та здійснює внутрішні ротації, залучаючи особовий склад з другого ешелону.

Полковник також додав, що попри події у Курській Області РФ, противник продовжує штурмувати українські позиції, і наразі зменшення особового складу ворога не фіксується.

Раніше ми повідомляли, що Росія перекидають свої війська з Луганської області на Харківський напрямок, а також залучає до воєнних дій добровольчі підрозділи.

Також аналітики повідомляли про ймовірне просування російських військ біля Желанного й Тимофіївки, а також у Часовому Яру на Донеччині. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 4 =

Back to top button