Україна

На Миколаївщині водійка врізалася в дерево: є жертва та травмовані


На Миколаївщині водійка врізалася в дерево: є жертва та травмовані

Один з пасажирів помер у кареті швидкої. Водійка автомобіля та пасажири, серед яких трирічна дитина, були госпіталізовані.

У Миколаївській області 24-річна водійка ВАЗ-2104 не впоралася з керуванням та в’їхала у дерево. Внаслідок аварії загинув 37-річний пасажир. Сама водійка та ще двоє людей, серед яких – малолітня дитина, були травмовані, повідомляє поліція області.

Зазначається, що аварія сталася напередодні увечері, поблизу села Іванівка, що на Миколаївщині. 24-річна водійка легковика ВАЗ-2104 не впоралась з керуванням та в’їхала у дерево.

“Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 37-річний пасажир від отриманих тілесних ушкоджень помер у кареті швидкої медичної допомоги. Водійка автомобіля та пасажири – трирічна дитина та 49-річний чоловік із травмами різних ступенів тяжкості були доставлені до медичних закладів”, – зазначили у поліції.

Водійці оголосили про підозру, їй загрожує до восьми років ув’язнення.

Поліцейські встановлюють усі обставини та причини автопригоди.

 

 

Нагадаємо, 6 серпня у Києві на вулиці Глибочицькій трамвай без водія на великій швидкості зʼїхав згори. У результаті ДТП було розбито близько 10 автівок, постраждали шестеро людей. Трамвай зупинився, врізавшись в інший трамвай, який рухався назустріч. Згодом стало відомо, що причиною аварії стали дії водія, який залишив трамвай на схилі з вимкненими гальмами.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + sixteen =

Back to top button