Події

❗️Детективи Головного підрозділу детективів БЕБ у кримінальному провадженні …

❗️Детективи Головного підрозділу детективів БЕБ у кримінальному провадженні забезпечили відшкодування несплачених податків до бюджету одним із відомих організаторів азартних ігор.

????️‍♂️ Встановлено, що службові особи компанії – оператора азартних ігор у період з 2021 по 2023 роки умисно ухилились від сплати податків в особливо великих розмірах.

➡️ Після проведення комплексу слідчих дій, згаданий оператор вирішив відшкодувати завдані державі збитки та перерахував до бюджету – 1 мільярд 66 мільйонів гривень.

➡️ Під час досудового розслідування кримінального провадження детективи Бюро економічної безпеки України оголосили підозру керівнику підприємства.

???? Прокурори Офісу Генерального прокурора скерували до суду клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності у порядку, передбаченому ч. 4 ст. 212 Кримінального кодексу України. Судовий розгляд клопотання триває.
Оперативний супровід здійснювали співробітники Служби безпеки України.

❗️Нагадаємо, з початку 2024 року детективи БЕБ в направлених до суду кримінальних провадженнях забезпечили відшкодування до бюджету 3,4 млрд грн.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + thirteen =

Back to top button