Україна

У Карпатах травмувалася туристка з Великої Британії


У Карпатах травмувалася туристка з Великої Британії

Часто причиною травмувань у гірських походах стає незручний одяг та взуття, що збільшують ймовірність падіння.

В Івано-Франківській області, на скелях Довбуша травмувалася дві туристки – з Київщини та Великої Британії. Про ц у понеділок, 5 серпня, інформує головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Вказується, що 5 серпня у другій половині дня до рятувальників надійшло повідомлення від жительки Київщини про те, що вона разом зі ще однією туристкою з Великої Британії під час руху скелями Довбуша травмувалися та потребують допомоги рятувальників.

“Прибувши до місця перебування туристок, рятувальники надали їм першу домедичну допомогу та транспортували до автомобіля екстреної медичної допомоги”, – повідомили рятівники. 

 
ДСНС

Вони ж закликали відповідально ставитися до туристичних походів, не переоцінювати свої фізичні можливості, обов’язково підбирати відповідний одяг та взуття та обов’язково вивчати маршрут перед мандрівкою.

Група з 13 туристів заблукала у горах на Прикарпатті. 12 десятикласників та один дорослий не змогли самостійно зорієнтуватись на місцевості під час проходження туристичного маршруту гори Дземброня в селі Зелена Верховинського району. Тому звернулись за допомогою до рятувальників.

Раніше прикордонники врятували харків’янина, який шість днів блукав у Карпатах. Чоловік повідомив, що планував незаконно дістатися до однієї з країн ЄС, але не усвідомлював, що подорож буде такою небезпечною. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × four =

Back to top button