Світ

З’явилося відео потужного вибуху на аеродромі в РФ

З явилося відео потужного вибуху на аеродромі в РФ

Фото: Скріншот

Вибух на аеродромі Морозовськ

Судячи з детонації, горить склад боєприпасів, або цистерни з паливом, припускають очевидці.

На військовому аеродромі Морозовськ в Ростовській області РФ триває потужна детонація після прильоту невідомих безпілотників. Відео потужного вибуху оприлюднив Telegram-канал ASTRA у суботу, 3 серпня.

“Ще відео атаки на Морозовський район. За словами місцевих жителів, там атакували військовий аеродром Морозовськ. Очевидці припускають, що, судячи з детонації, горить склад боєприпасів, або цистерни з паливом”, – йдеться у повідомленні.

Інформація супроводжується відео, на якому місцеві мешканці діляться своїми емоціями від почаченого.

Тим часом російське міноборони заявило, що у ніч на суботу ППО начебто “збила” 75 безпілотників над сімома регіонами РФ і Азовським морем. Зокрема, у небі над Ростовською областю начебто “знищили” 36 БПЛА.

Раніше повідомлялося, що дрони атакували аеродром у Морозовську Ростовської області та резервуари з паливом у Кам’янському районі. На місці ударів спалахнули пожежі.

Морозовськ – це діючий військовий аеродром. На ньому базується 559-й гвардійський бомбардувальний авіаполк і дислокуються фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М та Су-34. Раніше по ньому вже були “прильоти”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five + three =

Back to top button