Світ

На аеродромі Морозовськ у РФ прогриміли вибухи

На аеродромі Морозовськ у РФ прогриміли вибухи

Фото: Скриншот из видео

Сильні вибухи пролунали в районі військового аеродрому російських загарбників Морозовськ

Аеродром Морозовськ – це діючий військовий аеродром. На аеродромі базується 559-й гвардійський бомбардувальний авіаційний полк і дислокуються фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М та Су-34.

Невідомі безпілотники атакували військовий аеродром армії РФ у Морозовську Ростовської області та резервуари з паливом у Кам’янському районі. На місці ударів спалахнула пожежа. Як у суботу, 3 серпня пише російський Telegram-канал Asta, місцеві мешканці повідомляють про сильні звуки вибухів.

Відео із місця прильотів опублікували російські Telegram-канали. 

“Судячи з детонації, горить склад боєприпасів чи цистерни з паливом, припускають очевидці”, – пише Astra.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв у своєму дописі в Telegram повідомив, що “внаслідок масованої атаки БпЛА пошкодження отримав ряд складських об’єктів у Кам’янському та Морозівському районах”.

За його словами служби екстреного реагування ліквідують загоряння. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

При цьому російські канали зазначають, що в Морозовську знаходиться військовий аеродром, і, за словами місцевих жителів, вибухи було чутно саме в цьому районі.

Відомо, що на аеродромі Морозовськ базується 559-й гвардійський бомбардувальний авіаційний полк. Там дислоковані бомбардувальники Су-24, Су-24М, з 2014 року – Су-34. У червні Сили оборони України атакували Морозовськ більш ніж 70 безпілотниками.

Зазначимо, що аеродром в Морозовську вже атакували дрони. Це відбулось у ніч з 4 на 5 квітня цього року. Тоді було поранено начальника штабу, співробітника ФСБ та ОМОНу. Один окупант загинув.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × one =

Back to top button