Україна

Співробітницю Мінʼюсту та її спільника викрито на махінаціях


Співробітницю Мінʼюсту та її спільника викрито на махінаціях

Правоохоронці затримали підозрювану та її спільника під час передачі їм частини коштів – 30 тис доларів США.

Співробітницю Мінʼюсту та її спільника викрито на махінаціях з розглядом скарг Офісом протидії рейдерству. Їм оголошено підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах. Про це в п’ятницю, 2 серпня, повідомили в Офісі генерального прокурора України.

Повідомляється, що головна спеціалістка відомства у червні 2024 року шляхом обману та зловживання довірою заволоділа 2 600 доларами США керівника одного з фермерських господарств. За ці гроші вона нібито мала перенести дату розгляду його скарги до Офісу протидії рейдерства й посприяти у позитивному результаті її розгляду.

“В подальшому у підозрюваної виник умисел знову заволодіти його коштами на загальну суму близько 120 тис доларів США нібито за внесення у реєстр нерухомого майна відомостей про право користування земельними ділянками сільськогосподарського призначення. Правоохоронці затримали підозрювану та її спільника під час передачі частини коштів – 30 тис доларів США”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що посадовець Полтавської облради отримав підозру. Депутат оформив собі службове відрядження до польського міста Бидгощ, але насправді поїхав в особистих справах до Португалії.

Обвинувальний акт щодо київських депутатів-ухилянтів передали до суду

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 5 =

Back to top button