Україна

Суд виніс вирок правоохоронцю, який скоїв смертельне ДТП


Суд виніс вирок правоохоронцю, який скоїв смертельне ДТП

Внаслідок аварії троє дівчат загинули та ще четверо неповнолітніх отримали численні травми. Водій не надав підліткам допомогу та втік з місця аварії.

Знам’янський міськрайонний суд призначив покарання у вигляді 11 років позбавлення волі із забороною керувати транспортними засобами 10 років правоохоронцю, який торік скоїв смертельну ДТП поблизу селища Новгородка у Кіровоградській області. Про це повідомляє ДБР.

Зазначається, що у червні 2023 року правоохоронець у стані алкогольного сп’яніння відвозив підлітків зі святкування випускного та порушуючи правила безпеки посадив в легкове авто сімох пасажирів. Він втратив керування автомобілем, машина злетіла у кювет та перекинулася.

Внаслідок аварії троє дівчат загинули та ще четверо неповнолітніх пасажирів отримали численні травми. Водій не надав підліткам допомогу та втік з місця аварії.

Нагадаємо, поліцейського, який на смерть збив 15-річну дівчинку в Пісочині на Харківщині, відсторонили від виконання обов’язків.

Також повідомлялося, що на Рівненщині правоохоронниця за кермом автомобіля здійснила наїзд на 58-річну жінку, яка переходила нерегульований пішохідний перехід.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × one =

Back to top button