Україна

В Україні перекрили масштабний канал збуту наркотиків


В Україні перекрили масштабний канал збуту наркотиків

Для уникнення ідентифікації продаж відбувався без особистих зустрічей з клієнтами – шляхом так званих “закладок” на території Запорізької, Дніпропетровської областей та в м. Києві.

За процесуального керівництва Офісу Генпрокурора викрито учасників злочинної організації, котра налагодила незаконне виготовлення і збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах. Про це інформує пресслужба Офісу Генпрокурора у четвер, 1 серпня.

Діяльністю наркоділки займалися за пособництва працівника поліції.

Організатору, двом співорганізаторам та 12 учасникам повідомлено про підозру.

Мешканець Запоріжжя  залучив до незаконної діяльності не менше 14 спільників.

Кожен з учасників відповідав за свій напрям роботи – постачання, зберігання «товару», подальший збут і легалізацію коштів, отриманих від наркотрафіку. Ділки закуповували прекурсори, для виготовлення метамфетаміну, фасування кокаїну, канабісу та інших видів наркотичних засобів в орендованих квартирах.

Для уникнення ідентифікації продаж відбувався без особистих зустрічей з клієнтами – шляхом так званих “закладок” на території  Запорізької, Дніпропетровської областей та в м. Києві.

 

 

Раніше було викрито та припинено діяльність міжрегіональної організованої злочинної групи, яка організувала наркоторгівлю по всій території України: затримано 14 осіб, вилучено товар на понад 11,5 млн грн.

Нагадаємо, у Києві ліквідовано угруповання, яке постачало у комендантську годину для vip-клієнтів наркотики та повій. Правоохоронці затримали 11 фігурантів і оголосили їм підозри.

Також повідомлялося, що у Києві викрито лабораторію з виготовлення наркотиків і задокументовано збут забороненого “товару” на майже 50 млн грн.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − 4 =

Back to top button