Україна

Росіяни вдарили ракетою по залізничній станції на Харківщині


Росіяни вдарили ракетою по залізничній станції на Харківщині

Поранено провідницю, але госпіталізації вона не потребувала. Пошкоджено два локомотиви, вантажні й пасажирські вагони, є руйнування колій та засобів електропостачання.

Вночі ворог ударив ракетою по залізничній станції на Харківщині. Про це вранці в четвер, 1 серпня, повідомила пресслужба Укрзалізниці.

“Внаслідок атаки провідниця отримала осколкові поранення голови. Їй було надано першу медичну допомогу, від госпіталізації вона відмовилася. На щастя, цього разу обійшлося без жертв. Серед пошкодженого – два локомотиви, вантажні та пасажирські вагони. Також є руйнування колій та засобів електропостачання”, – йдеться в повідомленні УЗ.

Повідомляється, що до графіків руху приміських поїздів внесено точкові зміни, а поїзди далекого сполучення продовжують рух із використанням резервних тепловозів.

Нагадаємо, вночі 31 липня війська Росії здійснили одну з наймасованіших атак ударними БпЛА за увесь час війни. РФ випустила по Україні 89 ударних дронів і одну керовану авіаційну ракету Х-59. Вони усі були збиті.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × three =

Back to top button