Україна

Обстріли Донеччини: є загиблий і поранені


Обстріли Донеччини: є загиблий і поранені

У Новогродівській громаді дрон смертельно травмував 61-річного тракториста – чоловік помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

Російські військові в середу, 31 липня, атакували Донеччину артилерією, авіацією і дроном, внасоідок чого загинув чоловік і поранено ще п’ятьох людей, серед яких – двоє дітей. Про це повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури.

Повідомляється, що під артилерійський обстріл потрапило селище Північне Бахмутського району.

“Внаслідок влучання засобів ураження по одній з вулиць дістали поранення ніг двоє жителів – чоловік 58 років та 67-річна жінка. Їх доставлено до медичного закладу”, – йдеться в повідомленні.

Під удар ворожих військ потрапила Новогродівська громада. Там ворожий дрон смертельно травмував 61-річного тракториста – чоловік помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

Крім того, росіяни скинули авіабомбу на приватний сектор с. Ганнівка Покровського району.

“Попередньо, проти мирного населення армія держави-агресора застосувала КАБ-250 з УМПК. Під час ворожої атаки поранено двох неповнолітніх дівчат 3 і 15 років. Також зазнав тілесних ушкоджень 38-річний громадянин. У потерпілих діагностовано відкриту черепно-мозкову травму, рани голови, грудної клітини та спини. Їх ушпиталено. Наймолодша дитина – у важкому стані”, – повідомили в прокуратурі.

Раніше повідомлялося, що під час авіаудару РФ по Великому Бурлуку загинула жінка.

Обстріли Херсонщини: одна людина загинула, серед поранених – дитина

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + 2 =

Back to top button