Україна

У Дії можна отримати військово-обліковий документ з QR-кодом


У Дії можна отримати військово-обліковий документ з QR-кодом

Документ із застосунку Дія має таку ж юридичну силу, як і паперовий чи застосунок Резерв+.


У мобільному застосунку Дія з’явилася можливість отримати військово-обліковий документ із QR-кодом за 10 хвилин. Про це повідомила пресслужба додатка у вівторок, 30 липня. 
 
“Військово-обліковий документ із QR-кодом необхідний у багатьох життєвих ситуаціях: від працевлаштування до проходження перевірки на блокпостах. Відтепер ви можете сформувати його на порталі Дія і за потреби роздрукувати”, – йдеться у повідомленні.
 
Документ із Дії має таку ж юридичну силу, як і паперовий чи застосунок Резерв+. Так кожен може перевірити коректність інформації в реєстрі Оберіг, зокрема про бронювання.
 
Щоб отримати документ, треба авторизуватися на порталі Дія, потім перейти у сервіс Військово-обліковий документ, подати заяву і підписати її електронним підписом.
 
“Протягом 10 хвилин отримаєте документ у кабінет громадянина”, – зазначили в Дії.

Нагадаємо, через портал Дія бронювання від мобілізації отримали вже понад 76 тисяч співробітників критично важливих підприємства та підприємств, що забезпечують ЗСУ.

У застосунку Резерв+ зʼявилася можливість підвантажувати актуальні дані про бронювання до електронного військово-облікового документа.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × 4 =

Back to top button