Україна

Зеленський прибув з візитом на Волинь


Зеленський прибув з візитом на Волинь

Глава держави ознайомився з будівництвом укріплень і провів безпекову нараду з керівниками п’яти областей.

Президент Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Волинської області. Про це повідомила пресслужба глави держави у вівторок, 30 липня.

Вказано, що президент ознайомився з роботами на одному з опорних пунктів. Він оглянув облаштування траншей, вогневих споруд і позицій, бліндажів.

“Начальники Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, Київської – Руслан Кравченко, Житомирської – Віталій Бунечко, Рівненської – Олександр Коваль, Волинської – Юрій Погуляйко та голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Олександр Яковець поінформували про перебіг зведення фортифікацій уздовж кордону з Білоруссю”, – йдеться у повідомленні.

У свою чергу голова ДПСУ Сергій Дейнеко доповів про захист кордону, зокрема про кількість залучених воїнів, їхні спроможності та озброєння.

“З нашого боку є міцний захист і в особовому складі щодо чисельності, і в лініях оборони. В усіх областях, які мають кордон із Росією та Білоруссю, також збільшили кількість прикордонників. І ми продовжуємо це посилювати”, – заявив Зеленський.

Також глава держави провів координаційну нараду щодо безпекової ситуації та захисту державного кордону, у якій узяли участь представники військового керівництва, Державної прикордонної служби, начальники Волинської, Житомирської, Рівненської, Київської та Чернігівської ОВА.

Нагадаємо, 29 липня Володимир Зеленський відвідав Харків, а також побував у Полтавській області. Одним з головних питань було посилення ППО.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 2 =

Back to top button