Україна

Генштаб повідомив, скільки атак відбили ЗСУ


Генштаб повідомив, скільки атак відбили ЗСУ

Найактивніші ділянки фронту – Покровський та Торецький напрямки, зазначає Генеральний штаб.

Ситуація на фронті станом на ранок 28 липня залишається напруженою. Найактивніші ділянки фронту – Покровський та Торецький напрямки. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ на своїй Facebook-сторінці в неділю, 28 липня.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні (штурмові) дії, загалом відбулося дев’ять бойових зіткнень. Бої точилися в районах населених пунктів Глибоке, Тихе та Вовчанськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку зафіксовано три бойові зіткнення за добу. Сили оборони відбивали атаки ворога в районі Синьківки Харківської області.

На Лиманському напрямку українські війська відбили 14 атак противника в районах Новосергіївки Харківської області, Макіївки, Невського Луганської області; Тернів Донецької області.

На Сіверському напрямку Силами оборони відбито вісім атак в районах населених пунктів Верхньокам’янське та Спірне.

На Краматорському напрямку українські захисники зупинили шість спроб противника прорвати оборону наших захисників в районах Іванівського та Андріївки Донецької області.

На Торецькому напрямку ворог 28 разів намагався вклинитися в оборону ЗСУ в районах населених пунктів Північне, Торецьк, Нью-Йорк та Залізне.

На Покровському напрямку захисники відбили 29 атак в районах населених пунктів Новоолександрівка, Веселе, Сергіївка, Яснобродівка, Воздвиженка, Тимофіївка, Новоселівка Перша та Калинове, де ворог намагався витіснити підрозділи ЗСУ із займаних рубежів.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка та Парасковіївка, де ворог 18 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку противник здійснив сім безуспішних спроб прорвати оборону наших військ у напрямку населених пунктів Костянтинівка та Роздольне Донецької області.

На Оріхівському напрямку відбулось чотири бойових зіткнення в районі Малої Токмачки та Новоандріївки Запорізької області.

На Придніпровському напрямку ворог намагається атакувати українські позиції в острівній зоні. Протягом минулої доби здійснив три невдалі атаки на позиції Сил оборони.

Як ми вже писали, українські військові завдали удару балістичними ракетами ATACMS по полігону російських загарбників на тимчасово окупованій території Луганської області.

ЗСУ знищили російський С-300 на Донбасі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 5 =

Back to top button