Світ

У Сербії перекинувся автобус з мігрантами, постраждали 30 людей

У Сербії перекинувся автобус з мігрантами, постраждали 30 людей

Фото: РТЛ

У Сербії перекинувся автобус з мігрантами

Аварія сталася на дорозі між східним містом Пірот, поблизу кордону з Болгарією, і містом Ніш на півдні Сербії.

На південному заході Сербії перекинувся мікроавтобус, що перевозив близько 50 мігрантів. Внаслідок ДТП постраждали понад 30 осіб. Про це повідомляє AP.

Зазначається, що аварія сталася на дорозі між східним містом Пірот, поблизу кордону з Болгарією, і містом Ніш на півдні Сербії.

За даними РТС, 22 особи були доставлені в Центр невідкладної допомоги. Загрози їхньому життю немає. Ще 17 осіб госпіталізували в лікарню Пірота. Двоє з них перебувають в реанімації.

Як відомо, Сербія знаходиться на так званому балканському сухопутному маршруті, який використовують мігранти, щоб потрапити до Західної Європи. Мігранти прибувають до Сербії з Болгарії або Північної Македонії, а потім прямують на північ і захід до Угорщини або Хорватії.

Нагадаємо, у Перу автобус з пасажирами впав під схил гори у кілька сотень метрів. В результаті щонайменше 23 людини загинули і 13 отримали поранення.

Раніше повідомлялося, що неподалік від Барселони (Іспанія) потрапив у ДТП автобус з близько 50 пасажирами, що здійснював нерегулярні перевезення, троє людей у критичному стані.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 + twenty =

Back to top button