Події

На Волині перекрили канал ввезення в Україну фальсифікованих медпрепаратів ви…

На Волині перекрили канал ввезення в Україну фальсифікованих медпрепаратів виробництва росії та білорусі

????За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури ліквідовано канал нелегального ввезення в Україну фальсифікованих медичних препаратів російського та білоруського виробництва.

????За даними слідства, схему ввезення фальсифікату через Польщу та подальшого збуту налагодив волинянин зі спільниками. Реалізовувались підроблені ліки через інтернет-магазини, соцмережі та канали у месенджерах.

????У ході проведених санкціонованих судом обшуків за місцями зберігання медпрепаратів та проживання фігурантів правоохоронці вилучили російські та білоруські медикаменти, грошові кошти в різній валюті еквівалентно понад 2 млн грн, чорнові записи, товарно-транспортні накладні про поштові відправлення лікарських засобів.

????Слідчі дії проводилися у межах кримінального провадження за фактом придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту і збуту фальсифікованих лікарських засобів (ч. 1 ст. 321-1 КК України).

????Наразі призначено низку експертиз. Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

????Встановлюються усі причетні до незаконної діяльності.

????Досудове розслідування – ГУ Нацполіції в Волинській області, оперативний супровід – обласне Управління стратегічних розслідувань ДСР НП України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four + 20 =

Back to top button