Світ

Підрив офіцера ГРУ: затриманий зізнався на камеру

Підрив офіцера ГРУ: затриманий зізнався на камеру

Фото: Скриншот відео

Підозрюваний Євген Серебряков

Російські силовики брали участь в затриманні Євгена Серебрякова разом з турецькими правоохоронцями.

Євгена Серебрякова, підозрюваного в підриві автомобіля офіцера ГРУ Андрія Торгашова, після затримання в Туреччині доставили на територію Росії. Про це повідомляє російське видання ASTRA, що позиціонує себе як незалежне

Російські силовики брали участь в затриманні разом з турецькими правоохоронцями. Чоловіка звинувачують у замаху на вбивство та незаконний обіг вибухових пристроїв.

В Мережі з’явилися відеозізнання Євгенія Серебрякова, який підірвав офіцера російської розвідки. Він передбачувано заявив про свою нібито “роботу на українські спецслужби”.

Колега Серебрякова раніше повідомив, що той працював дата-аналітиком в узбекистанському банку, а тиждень тому взяв відпустку, не повідомивши, де її проведе.

“Загалом він був досить замкнутий, трохи відлюдьковатий. Типовий ботан та математик”, – заявив той.


Зазначимо, що постраждалий представник російської військової розвідки Андрій Торгашов після вибуху авто втратив стопи. Проте він зупинив кровотечу, зробивши джгути зі своєї сорочки ще до приїзду швидкої допомоги. 

Як ми вже писали, автомобіль Toyota Land Cruiser було підірвано в середу, 24 липня, на півночі Москви під житловим будином на Синявинській вулиці. Машина належить заступнику начальника передавального радіоцентру військової частини супутникового зв’язку (ПДРЦ в/ч 33790) Андрію Торгашову.

Згодом кадри моменту підриву автомобіля заступника начальника військової частини Андрія Торгашова в Москві з’явилися в Мережі. 

Підрив офіцера ГРУ: у Туреччині затримали підозрюваного

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 + 2 =

Back to top button