Україна

ЗМІ назвали ім’я підозрюваного у вбивстві Фаріон


ЗМІ назвали ім я підозрюваного у вбивстві Фаріон

За інформацією видання Слідство.Інфо йдеться про 18-річного футболіста-юніора В’ячеслава Зінченка.


Журналісти Слідство.Інфо ідентифікували підозрюваного у вбивстві громадської діячки Ірини Фаріон у Львові 19 липня, його звати В’ячеслав Зінченко. Про це видання повідомило в четвер, 25 липня.
 
За інформацією журналістів, йдеться про 18-річного В’ячеслава Зінченка. Станом на 2023 рік хлопець грав у дніпровській футбольній команді, що діє при місцевій ДЮСШ, а за місяць до вбивства Фаріон брав участь у турнірі Пульс в складі команди Юніори.
 
Нагадаємо, 25 липня правоохоронці затримали у Дніпрі підозрюваного у вбивстві Фаріон. Очільник МВС Ігор Клименко повідомив, що 18-річний затриманий є мешканцем Дніпра. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові, а до злочину готувався два місяці. Слідство схиляється до думки, що стрілець – лише виконавець.

Як відомо, ввечері 19 липня Ірину Фаріон було поранено в голову з вогнепальної зброї у Львові. Жінку доставили в лікарню, але медики не змогли врятувати їй життя через важке поранення.

Напередодні російське неонацистське угруповання NS/WP взяло на себе відповідальність за вбивство Фаріон. Як доказ своєї причетності до вбивства, угруповання показало фрагмент відео нібито з моментом нападу на неї.

Вбивство Фаріон. Затримали можливого стрільця

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − 2 =

Back to top button