Україна

Ворог зосередив штурми на двох напрямках – Генштаб


Ворог зосередив штурми на двох напрямках - Генштаб

Окупаційна армія організувала більшість своїх атак на Курахівському напрямку. Зараз підрозділи ЗСУ відбивають вісім штурмів.

З початку поточної доби на фронті відбулося більш як 90 бойових зіткнень. Більше половини штурмів російських загарбників зафіксовано на Курахівському та Покровському напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ зведенні в середу, 24 липня.

Так, на Харківському напрямку росіяни п’ять разів намагались здійснити штурми в районі Тихого, Глибокого та Сотницького Козачка. Всі ворожі атаки були відбиті.

На Куп’янському напрямку противник чотири рази атакував позиції у районі Синьківки, Петропавлівки та Стельмахівки. Наші воїни тримають оборону.

На Лиманському напрямку загарбники здійснили шість атак поблизу Макіївки, Невського та в Серебрянському лісі. П’ять боєзіткнень завершилися без успіху для противника, ще одне – триває.

На Сіверському напрямку відбито чотири ворожі атаки поблизу населених пунктів Верхньокам’янське, Роздолівка, Івано-Дар’ївка та Переїзне. Ще одне боєзіткнення триває досі.

На Краматорському напрямку загарбники здійснили п’ять штурмів поблизу Новомаркового та Часового Яру. На даний час точаться чотири боєзіткнення.

На Торецькому напрямку кількість ворожих атак зросла до шести. Ворог зосередив свої зусилля в районі Північного та Нью-Йорка.

З початку доби на Покровському напрямку противник вже здійснив 22 штурми в районах Вовчого, Прогреса, Новоселівки Першої, Воздвиженки, Новоолександрівки, Карлівки та Желанного. Сили оборони відбили 15 атак, ще сім – тривають.

На Курахівському напрямку продовжуються бої поблизу Красногорівки, Георгіївки, Парасковіївки та Костянтинівки. Вже відбито 27 атак окупаційної армії, вісім штурмів ще тривають.

На Времівському напрямку ЗСУ війська відбили вісім атак противника в напрямку Костянтинівки, Водяного та Вугледара. Ворог успіху не мав.

На Оріхівському напрямку окупанти здійснили дві невдалі спроби атакувати наші підрозділи поблизу Малої Токмачки та Новодарівки.

На Придніпровському напрямку противник здійснив один безуспішний штурм.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen + eleven =

Back to top button